ساختمان سازی در اصفهان
در این قسمت در مورد ساختمان سازی در اصفهان صحبت میکنیم و ان را بررسی میکنیم ولی قبل از ان لازم به ذکر است اکثر مردم می دانند که برای شروع ساخت یک ساختمان ابتدا باید زمینه را فراهم کرد و سپس با بررسی نقشه اولیه و متناسب با آن، زمین را آماده نمود. پس از فراهم کردن زمین و نقشه ساخت، برای اجرای سازه طراحی شده باید مجوز های لازم مانند پروانه ساخت گرفته شود.تا در آینده دچار مشکل نشوید.لازمه مجوزهای شروع مراحل ساخت ساختمان، داشتن مدارک مالکیت و سند زمین، مشخصات هویتی، و همچنین تعیین یک مهندس ناظر است. پس از کسب مجوز می توان با خیالی راحت شروع به ساخت و ساز نمود. و یک ساختمان شیک و زیبا را برای خودمان بسازیم.
همانطور که اطلاع دارید این روزها صنعت ساختمان سازی یکی از صنایع بسیار موفق و پولساز محسوب می شود. صنعت ساختمان سازی در اصفهان بسیار تابع اصول و قوانین خاص در اصفهان است و همچنین اصطلاحات مخصوص به خود است. آیا تا کنون به این موضوع فکر کرده اید که مراحل ساخت یک ساختمان به چه ترتیبی است و یک زمین خالی چگونه تبدیل به یک ساختمان مجهز و بزرگ می شود.
شروع ساختمان سازی در اصفهان
همانطور که در بالا اشاره کردیم ساختمان سازی در اصفهان تابع قوانین و مقرراتی است که باید مهندس سازه آنها را بطور کامل رعایت کند. همه افراد کم و بیش فلزات مورد استفاده در ساختمان سازی را میشناسند. در دنیای مدرن و پیشرفته امروز، استفاده از فلزات در ساختمانسازی امری لازم و ضروری است. فلزات، عناصری هستند که دارای خواص ویژه و در بعضی مواقع مشترک میباشند. اگر صاحب زمینی هستید و قرار است یک پروژه ساختمانی را برای شما مهندسین اجرا کنند،شما باید از مراحل ساخت یک ساختمان اطلاع داشته باشید. علاوه بر این، حتی لازم است از این موضوع اطلاع داشته باشید که با توجه به متراژ ساختمانتان، قرار است چقدر میلگرد یا تیرآهن خریداری کنید؟ در ادامه این مقاله قصد داریم تمام اطلاعات را راجع به ساختمان سازی در اصفهان در اختیار شما قرار دهیم تا با مطالعه آن بتوانید از هدر رفت بودجه خود جلوگیری کنید. ما در این مقاله شما را کامل در این زمینه راهنمایی میکنیم.

مراحل ساختمان سازی
شروع ساختمانسازی یکی از موضوعاتی است که اغلب ما به آن فکر نمیکنیم شاید خیلی از افراد اطلاع نداشته باشند که باید چه مراحلی طی میشود تا یک زمین خالی به یک خانه امن و گرم یک ساختمان محکم وشیک تبدیل شود مراحل ساخت یک سازه با مسائل و مشکلات خاص وزیادی همراه است.به طور کلی، ساختمانها به عنوان یک سرپناه برای سکونت، زندگی، کار و یا هدف دیگری طراحی و ساخته میشود. همه ما میدانیم که ساختمانها از مصالحی مانند آجر، سنگ، بتن، آهن و غیره ساخته میشود. در ادامه این مقاله به مراحل ساختمان سازی در اصفهان اشاره مختصری خواهیم داشت.
- آماده کردن نقشه
تهیه نقشه اولین قدم برای شروع یک ساختمانسازی مقاوم و خوب است. در نقشه ساختمان، قسمتهای مختلف مانند متراژ، زیربنا، اتاقها، تعداد طبقات، نوع کاربری و غیره همگی نمایش داده میشود.
برای تهیه نقشه ساختمان، اولین گام این است که مدارک زمین را به شهرداری بفرستید تا آنها را تایید و یک دستور تهیه نقشه برای شما تعیین کند. بعد از اینکه نقشه شما طراحی شد، باید مجددا نقشه را به شهرداری بفرستید تا تایید نهایی شود. بعد از تایید نهایی، یک پروانه ساخت که همان شناسنامه ساختمان است، برای شما صادر میشود.و این شناسنامه یعنی شروع یک ساختمان سازی میباشد.
- گودبرداری
در واقع دومین مرحله برای ساختمان سازی گود برداری میباشد.حالا به سراغ اصلیترین کار برای شروع ساختمانسازی میرویم که همان گودبرداری است. عمق گودبرداری با توجه به تعداد طبقات و همچنین میزان بار وارد شده در پی ساختمان مشخص میشود.
این کار باید در نهایت دقت و توسط مهندس با تجربه و ماهر سازه انجام شود. چرا که هرگونه اشتباه در محاسبات گودبرداری خطرات زیادی را برای ساختمان و ساکنان آن ایجاد خواهد کرد.ضمن این که کشور ما کشوری زلزله خیز میباشد.همچنین باید گود برداران مواظب دیوارهای همسایه باشند که موقع گود برداری خراب نشود.
- بتنریزی و آرماتوربندی
در این مرحله باید داخل گود به لایه ۱۰ الی ۱۵ سانتیمتری با بتن پر شود،کارایی این بتن به این صورت است که بار وارده از سازه را تحمل میکند و اجازه نشست کردن ساختمان را نمیدهد. بعد از آن پی ساختمان را با میلگردهای مش شده آرماتور بندی میکنند.مهندسین و متخصصان باید زیر بنای ساختمان را محکم و مقاوم کنند تا تحمل بار زیاد را داشته باشد.
- قالببندی و بتنریزی
در این مرحله، با استفاده از قالبهای چوبی، باید محلی که بتن ریزی شده است را قالببندی کرد. نکته مهم اینجاست که قالبها باید چرب باشند. این به خاطر این است که قالب چرب داخل بتن نمیچسبد. اجرای این مرحله به استحکام ساختمان کمک زیادی خواهد کرد. پس بهتر است توسط افراد متخصص و در نهایت دقت انجام شود.به شما توصیه می شود که برای ساخت و ساز از افراد خبره و باتجربه کمک بگیرید تا ساختمانی مقاوم داشته باشید.

- اجرای اسکلت اصلی
تا این قسمت از مقاله سعی کردیم راجع به مراحل ساختمان سازی در اصفهان توضیح دهیم . در ادامه می خواهیم راجع به اسکلت ساختمان و اجرای آن صحبت کنیم. لازم به ذکر است که ساختمانها هم میتوانند فلزی باشند و هم بتنی .اگر استحکام سازه برای شما اولویت بیشتری دارد، خب مسلما بهتر است اسکلت سازه شما از نوع فلزی باشد. چون مقاومت بیشتری دارد.البته هر کدام از این دو مورد، مزایا و معایب خاص خود را دارند و باید بسنجید که کف کدام ترازو برای شما سنگینتر است .اسکلت بتنی برای سازندگان از نظر اقتصادی به صرفهتر است چرا که قیمت آهن آلات استفاده شده در سازه، از قیمت بتن بسیار بیشتر است. البته امروزه بیشتر از اسکلت بتنی در ساخت و ساز استفاده می کنند.
اولین مسئله در ساختمان سازی پی آن می باشد شاید شما این واژه را شنیده باشید و آشنایی زیادی با آن نداشته باشند. پی به فرآیند مستحکمسازی ساختمان گفته میشود.که از اهمیت زیادی نیز برخوردار می باشد. در اصل، پی میتواند بخش قابل توجهی از نیرویی که توسط آپارتمان تولید میشود را دریافت کرده و آن را به زمین منتقل کند.یا به عبارت دیگر پی با. ساختمان را به دوش میکشد.با انتقال نیروی ساختمان به زمین، لرزشهایی که ساختمان را ممکن است تهدید میکند، به حداقل میرسد و نتیجه این کار، استحکام بالای سازه خواهد بود.مراکز ساختمان سازی در اصفهان از تجربه بسیار بالایی در زمینه اسکلت ساختمان برخوردار هستند.
- دیوارچینی
این مرحله همانطور که از اسم آن مشخص است، مربوط به استفاده ، آجر از دیوارهای پیش ساخته است. دیوارهای پیش ساخته از نظر اقتصادی به صرفهتر هستند، از استحکام بیشتری برخوردارند و البته عایق صوتی و حرارتی بهتری نسبت به آجر دارند.مجموعه های زیادی ساختمان سازی در اصفهان را با بهترین مهندسین انجام میدهند.
- پوشاندن دیوارها و گچ کاری
گچکاری یا همان سفیدکاری هم با مسطح کردن گچ روی دیوارها انجام میشود و بعد کاملا کشتهکشی شده تا برای رنگ آمیزی مشکلی به وجود نیاید.بعد از آن دیوارها را رنگ و روغن یا کاغذ دیواری میکنند.
- کف سازی، آب بندی و فرش کردن کف با ملات
در این مرحله، باید کف ساختمان با لایهای از ملات پوشانده شود. بعد از خشک شدن، کف خانه را با موزاییک، کاشی و یا هر چیز دیگری میپوشانند و آببندی میکنند تا از استحکام آن مطمئن شوند.معمولا برای درزگیری سرامیکها از سیمان سفید استفاده می شود تا محکم تر شود.
- کاشی کاری دیوارها
کاشی کاری دیوارها با وسیله های مخصوص انجام میشود. بعد از این که کاشیکاری انجام شد و کاملا خشک شد، باید آنها را با سیمان سفید بندکشی کنند.برای مقاومت بیشتر درزها را با سیمان سفید می پوشانند.
- تکمیل سقف
برای این کار هم میتوان از سقف کاذب و یا دائمی استفاده کرد و هم اینکه از داخل به وسیله گچ کاری، سقف را تکمیل کرد. معمولا گچ کاری در گذشته انجام میشد و یک روش سنتی است.بعد از این که این مرحله انجام شد، نمای ساختمان به عنوان آخرین مرحله ساخت و ساز اجرا میشود و بعد از تمیز کردن محل، ساختمان آماده، به مالک تحویل داده میشود.
لازم به ذکر است که یکی از عواملی که میتوان برای محاسبه تعداد تیرآهن مصرفی برای سقف ساختمان در نظر گرفت، تعداد تیرآهن نوع سازه از نظر بتنی یا فلزی بودن است. به طور کلی، نمیتوان در مورد تعداد مشخص تیرآهن در هر سازه صحبتی کرد، در هر سازه، تعداد تیرآهنهای مورد نیاز کاملا منحصر بهفرد است.در مجموع به هزینه ایی که برای ساخت منزل خود گذاشته اید توجه داشته باشید و با خالی کردن مصالح اضافی پول خود را هدر ندهید.
سخن آخر
در مقاله ساختمان سازی در اصفهان به بررسی موضوع راهنمای کامل ساختمان سازی پرداختیم. به طور کلی، همانطور که اشاره کردیم، میلگرد، تیرآهن، قوطی پروفیل، نبشی و ناودانی و لولهها از رایج ترین قطعه های فولادی هستند که در پروژههای ساختمانی استفاده میشوند. مقدار تیرآهن و میلگرد و تمام قطعه های فولادی و همچنین مصالح دیگر باید قبل از شروع ساختمان سازی باید توسط مهندسین ناظر تعیین شود.
سخن پایانی
شرکت مدیریتی کوشا معتقد است چشم انداز و ماموریت هر سازمان با استفاده از سرمایه های انسانی، سازمانی و اطلاعاتی در فرآیندهای داخلی محقق خواهد شد. به همین دلیل در زمینه های مدیریت پروژه در اصفهان، ساختمان سازی در اصفهان، مشارکت در ساخت در اصفهان، مشاوره سرمایه گذاری در ساخت در اصفهان ارائه دهنده خدمات نوین به شما عزیزان برای استفاده بهینه از سرمایه مالی و انسانی شما متناسب با اهدافتان می باشد.
